720VR
EN

Om os

Hjem

Velkommen til Feida Machinery Co., Ltd.

Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i produktion og salg af trykmaskiner, udstansningsmaskiner og stripningsmaskiner. Vi blev etableret i 2010 og er vokset så langt. Dækker et areal på 18,000 m2 og eksporterer til mere end 100 lande. Det har en gruppe af højpræcisionsbehandlings- og fremstillingsudstyr, som har lagt et solidt grundlag for produktkvalitet. Det professionelle salgsteam og eftersalgsteamet har skabt et godt kundeservicesystem. Produktionsværkstederne udfører deres respektive opgaver, kontrollerer perfekt hver detalje, Ansvaret er tildelt personen. Og den perfekte produktionsproces skaber bedre produktkvalitet.
Med det formål at "blive en leverandør af høj kvalitet" og "tilfredsstille kunder og levere den bedste eftersalgsservice", er Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. villig til at blive et topmærke inden for udstansemaskiner. For at maksimere kundetilfredsheden. Siden etableringen har Feidas økonomiske indikatorer været stigende i flere på hinanden følgende år. det er blevet førende inden for indenlandske maskiner.
For at imødekomme kundernes behov begyndte Zhejiang Feida Machinery Co., Ltd. at sælge komplette sæt produktionslinjer. Udvid servicesystemet og tilsluttede opstrøms og nedstrøms produktionsudstyr til trykning og udstansning. For forskellige slutprodukter leverer vi en række forskellige løsninger til at analysere de bedst egnede produkter til kunderne. Kvalitetskontrol forud for salg og professionel eftersalgsservice. Hjælp kunder med at starte købsplanerne.

Vores værksted
Workshop1
Workshop2
Workshop3
Workshop4
Workshop5
Workshop6
Workshop7
Workshop8
Workshop9
Workshop10
Workshop11

Hvad vores kunder siger!

Af mary
Af mary
Af mary
Af Wayne
Af Wayne
Af Wayne
Gå venligst
USA
besked